Teknologia

Sunda on kehittänyt innovatiivisen ja teoreettisesti pätevän sääntöpohjaisen konekäännösteknologian, jota voidaan soveltaa mihin tahansa kielipariin. Siinä konekääntäminen nojaa tiukkoihin lingvistisiin periaatteisiin.

Teknologiaa käyttäen Sunda on rakentanut englanti-suomi-kääntimen, joka on kaupallisessa käytössä. Kokemus osoittaa, että Sundan käännösteknologia on helppokäyttöinen ja tehokas ja sen avulla voidaan tuottaa laadukkaita kääntimiä eri kielipareille. Olemme kehittäneet beta-vaiheeseen englanti-ruotsi-kääntimen käyttäen pohjana englanti-suomi-käännintä.

Sunda tarjoaa teknologiatuotteita ja -työkaluja, joita voidaan hyödyntää lingvistisen informaation prosessoinnissa, luonnollisen kielen analysoinnissa sekä konekääntimien tuottamisessa uusille kielipareille.

Teknologiatuotteet

Työkalut

  • Konekääntimien kehitystyökalu: Työkalun avulla voit kehittää sääntöpohjaisesti konekääntimiä uusille kielipareille.
  • Luonnollisen kielen muunnin: Työkalun avulla voit kehittää ohjelmia, jotka muuntavat luonnollisen kielen lauseita esim. XML-tulosteeksi tai suoritettaviksi operaatioiksi.

Lisätietoa Sundan teknologian lingvistisistä periaatteista sekä teoriasta löytyy täältä.

Räätälöidyt ratkaisut

Käännin on mahdollista liittää ulkoisiin järjestelmiin HTTP-pohjaisen rajapinnan kautta. Se voidaan esimerkiksi asentaa osaksi asiakasyritysten järjestelmiä, jotka käsittelevät englanninkielisiä tekstejä.

Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut räätälöidyistä ratkaisuista tai yhteistyöhankkeista.